Nagovor ravnatelja

Spoštovani starši in učenci,

Potem ko se je življenje v poletnih mesecih vsaj deloma vrnilo v stare, dobre tirnice, ko smo se na morju, gorah ali toplicah naužili poletnega sonca, se z jesenjo zopet vračamo v vsakdan, ki ga še vedno zaznamuje virus. Verjamem, da ste si poleti nabrali novih moči, da bomo skupaj zakorakali v novi šolski leto, ki se začenja v sredo, 1. 9.    

Pouk bomo začeli v šoli, žal pa se tudi v novem šolskem letu ne bomo mogli izogniti ukrepom za preprečevanje širjenje virusa Covid-19. Nekaterim že znanim, se pridružujejo novi, denimo pogoj PCT in pa samotestiranje. Kot kaže jih bomo morali za zajezitev virusa še lep čas spoštovati in se jih držati.            

Temu primerno bo potekal tudi pouk in celoten program življenja  in dela v šoli. Na šoli se bomo trudili, da bomo v danih pogojih program čim bolje izpeljali.

Dragi učenci,

Upam, da ste počitnice dobro izkoristili, da ste počeli kar ste želeli in da ste odpočili od šolskega dela. September pomeni zopet vstop v šolo,  v novo šolsko leto. Verjamem, da vam v teh časih ni lahko, a se skupaj z vašimi starši in učitelji trudimo, da bi se na šoli kljub vsemu dobro počutili.

Želim vam srečen skok v novo šolsko leto.

Primož Jurman, ravnatelj