OBVESTILO O ŠOLANJU NA DALJAVO 6.-9. RAZRED

Spoštovani starši,

V nadaljevanju posredujem del okrožnice MIZŠ.

»Od ponedeljka 19.10. dalje se zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 začasno, v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020 v osnovnih šolah, glasbenih šolah, osnovnih šolah s prilagojenim programom, v zavodih za izobraževanje otrok s posebnimi potrebami in domovih za učence s posebnimi potrebami vzgojno-izobraževalno delo izvaja prilagojeno in sicer:

osnovne šole: učenci od 1. do vključno 5. razreda se izobražujejo v šoli, učenci od vključno 6. do 9. razreda se izobražujejo na daljavo

V skladu z navodili pristojnih bomo tako od 19. 10. do 23. 10. za učence od 6. do 9. razreda organizirali pouk na daljavo, učenci od 1. do vključno 5. razreda pa bodo imeli pouk v šoli. Zavedamo se, da edini pravi pedagoški proces poteka v živo v šoli, na relaciji učitelj-učenec, pouk na daljavo  (preko interneta, spletnih učilnic, itd.) je temu zgolj približek. Vseeno pričakujemo, da bodo učenci predmetne stopnje k delu na daljavo pristopili resno in odgovorno. Za tiste družine, ki doma nimate dovolj naprav (računalnikov, tablic) vas prosimo, da kontaktirate vaše razrednike, saj imamo na šoli za ta namen pripravljenih nekaj prenosnih računalnikov.

V prepričanju, da bomo skupaj zmogli, vas lepo pozdravljam,

Primož Jurman, ravnatelj